Suavinex Fusion Silicone Soother 18 Months +

Lekë 950.00
Title:  
Biberon rrens për fëmijë nga mosha 18 muajshe.

-

Me unazën e saj të vogël dhe formën inovative, ky biberon harmonizohet me fytyrën e foshnjës dhe minimizon kontaktin midis tij dhe lëkurës.
Në dispozicion në të dy versionet fiziologjike dhe anatomike. 

  • Biberoni fiziologjik, i cili është më i ngushtë dhe i sheshtë në bazë, gjithmonë qëndron në pozicionin e duhur dhe mban thithjen në vend. 
  • Versioni anatomik imiton gjithashtu formën e mamelave të gjirit të nënës gjatë thithjes.

Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike
E disponueshme në gjashtë modele të ndryshme

-

Shiko edhe