Suavinex Fusion Soother 2-4 Months

Lekë 550.00
Title:  
Biberon rrens për fëmijë nga mosha 2-4 muajsh.

-

Suavinex Fusion Soother 2-4 Months me majë silikoni të kthyeshëm për foshnjat nga 2 deri në 4 muaj.

Madhësia e vogël e mburojës dhe forma që përshtatet me fytyrën e foshnjës zvogëlojnë sipërfaqen e kontaktit me lëkurën.

Maja e kthyeshme, me një bazë më të ngushtë dhe më të sheshtë, i përshtatet formës së gojës së foshnjës duke ushtruar presion minimal mbi qiellzën.


-

Shiko edhe