Suavinex Fusion Soother 4-18 Months +

Lekë 550.00
Title:  
Biberon rrens për fëmijë nga mosha 4-8 muajshe.

-

Suavinex Fusion Soother 4-18 Months + me majë silikoni të kthyeshëm për foshnjat nga 4 deri në 18 muaj. 

Madhësia e vogël e mburojës dhe forma që përshtatet me fytyrën e foshnjës zvogëlojnë sipërfaqen e kontaktit me lëkurën. 

Maja e kthyeshme, me një bazë më të ngushtë dhe më të sheshtë, i përshtatet formës së gojës së foshnjës duke ushtruar presion minimal mbi qiellzën.

-

Shiko edhe