Suavinex Scottish Jewel Soother Clip

Lekë 900.00
Ngjyra:  
Mbajtëse biberonash.

-

Suavinex Jewel Soother Clip është një aksesor i këndshëm për fëmijën tuaj.

  • Bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke parandaluar që ajo të bjerë në dysheme dhe të ndotet ose të humbasë.
  • Kapësja, e cila fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Aksesori më i përshtatshëm dhe praktik, por ekskluziv për fëmijën tuaj.


-

Shiko edhe