Suavinex Love Silicone Teether 0 Months +

Suavinex Love Silicone Teether 0 Months +

Lekë 900.00
Title:  
Masazhues për mishrat e dhëmbëve.

-

Suavinex Love Silicone Teether 0 Months + që nga lindja është një aksesor perfekt për fëmijën tuaj.

Me një ngjyrë e formë të këndshme dhe një unazë të ashpër, e cila masazhon gingivat, në mënyrë që të mund të qetësojë dhimbjen e daljes së dhëmbëve.

Përmban një kuti për ruajten pastër të tij.


  • Lajeni me ujë dhe sapun para secilit përdorim.
  • Mund të sterilizohet vetëm në të ftohtë.
  • Largoni çdo pjesë të ambalazhit para se t'ia jepni fëmijës.

  • Shiko edhe