Suavinex Musical Teething Ring

Lekë 950.00
Title:  
Masazhues i mishrave të dhëmbëve.

-

Suavinex Musical Teething Ring kombinon ushtrimet për duart, dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve. 

  • Stimulon aftësitë dëgjuese dhe vizuale të fëmijës.
  • Pjesa e sipërme e çelësave është prej plastike të fortë, ndërsa pjesa e poshtme e çelësave është material i butë, ideal për promovimin e dhëmbëve të fortë dhe të shëndetshëm. 
  • Për më tepër, shtypja e butonit të muzikës aktivizon një melodi të këndshme dhe relaksuese për fëmijën.

  • Lajeni me ujë dhe sapun para secilit përdorim.
  • Mund të sterilizohet vetëm në të ftohtë.
  • Largoni çdo pjesë të ambalazhit para se t'ia jepni fëmijës.

  • Shiko edhe