Suavinex Night & Day Pacifier 0-6 Months * 2

Suavinex Night & Day Pacifier 0-6 Months * 2

Lekë 550.00
Title:  
Biberon rrens për bebe nga mosha 0-6 muajshe.

-

Suavinex Night & Day Pacifier 0-6 Months me maja anatomike silikoni dhe unaza ndriçuese që shkëlqejnë në errësirë.

  • Një biberon i veçantë për ditën dhe një biberon tjetër për natën, megjithëse të dy biberonët kanë një unazë me shkëlqim në errësirë për të gjetur me lehtësi biberonin në krevatin e foshnjës nëse humb.
  • Silikoni është një material shumë rezistent dhe jo i deformueshëm, që nuk ndryshon ngjyrën ose erën e tij.
  • Materiali anatomik, që përshtatet në mënyrë perfekte me qiellzën e foshnjës duke imituar mamelat e gjirit të nënës.

-

Shiko edhe