Suavinex On the Go Set 4 Months +

Lekë 1,940.00
Title:  
Set ushqimi për fëmijët nga mosha 4 muajshe.

-

Suavinex On the Go Set 4 Months + është ideal për ushqimin jashtë shtëpisë të fëmijëve nga mosha 4 muajshe.

Përbëhet nga: 
  1. Një lugë ergonomike e krijuar për ushqimin e foshnjave, 
  2. Një mbajtëse lugësh me hapësirë për të mbajtur 2 lugë,
  3. Një kapëse, që ju lejon të ktheni një pecetë të thjeshtë në një fashë në qafën e fëmijës për ta mbrojtur nga ndotja.

Aksesorët kryesorë për ta bërë më të lehtë ushqyerjen e foshnjës tuaj kudo që të jeni.
E disponueshme në ngjyrë rozë dhe blu.

-

Shiko edhe