Suavinex Oval Soother Clip

Lekë 600.00
Title:  

Suavinex Oval Soother Clip është aksesori më praktik për bebe.

  • Siguron ngjitjen e biberonit rrens në rrobat e babit, duke parandaluar humbjen e tij ose rënien në tokë.
  • Ka një unazë, e cila ngjitet tek biberoni dhe një kapëse e përshtatshme për t'u fiksuar tek rrobat.
  • Tepër praktik dhe i nevojshëm.
  • I disponueshëm në disa ngjyra dhe dizenjo të kombinueshme me biberonat Suavinex.

-

Shiko edhe