Suavinex Powdered Milk Dispenser

Suavinex Powdered Milk Dispenser

Lekë 1,350.00
Title:  
Kuti mbajtëse e qumështit pluhur të fëmijëve.

-

Suavinex Powdered Milk Dispenser është ideal për mbajtjen e dozës adekuate të qumështit pluhur, ose drithërave për ushqimin e foshnjës tuaj.
Shpërndarësi përbëhet nga katër ndarje të pavarura, të këmbyeshme, të përsosura për organizimin e lehtë të dozave të qumështit pluhur dhe drithërave.

  • I sigurt në larje në lavastovilje.
  • Mbyllje praktike me vida dhe ndarje të grumbulluara.

-

Shiko edhe