Suavinex Premium Couture Gift Set 0-4 Months

Suavinex Premium Couture Gift Set 0-4 Months

Lekë 3,100.00
Title:  
Set biberonash për fëmijë 0-4 muajsh.

-

Suavinex Premium Couture Gift Set 0-4 Months është një set i këndshëm, ideal për t'ia dhuruar fëmijëve nga mosha 0-4 muajsh.

Përmban:

1. Shishe me grykë të gjerë dhe kapacitet 270 ml, për qumësht dhe pije të tjera.

2. Biberon rrens me një dizajn tërheqës, i cili ushtron presion minimal në qiellzën e bebes.

3. Kapëse biberoni e kombinueshme me biberonat.

-

Shiko edhe