Suavinex Premium Silicone Soother

Lekë 750.00
Ngjyra:  
Mosha:  
Biberon rrens për bebe 0-4 muajsh.

-

Suavinex Premium Silicone Soother 0-4 Months është një nga biberonet më të mirë për fëmijët tuaj.

  • Dizajni i sheshtë, simetrik dhe fiziologjik do të thotë që ai është gjithmonë i pozicionuar saktë në gojën e foshnjës, duke ushtruar presion minimal në qiellzën e gojës.
  • Përbëhet nga një material i butë, që nuk thith erëra dhe shije dhe ruan formën e tij.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.

-

Shiko edhe