Suavinex Premium White Soother Clip

Suavinex Premium White Soother Clip

Lekë 750.00
Title:  
Kapëse biberoni.

-

Suavinex Premium White Soother Clip është aksesori më praktik për bebe.

  • Siguron ngjitjen e biberonit rrens në rrobat e babit, duke parandaluar humbjen e tij ose rënien në tokë.
  • Ka një unazë, e cila ngjitet tek biberoni dhe një kapëse e përshtatshme për t'u fiksuar tek rrobat.
  • Tepër praktik dhe i nevojshëm.


-

Shiko edhe