Suavinex Premium Duo Rabbit Soother Holder

Lekë 800.00
Title:  
Kuti mbajtëse për biberonin rrens.

-

Suavinex Premium Duo Rabbit Soother Holder është një kuti mbajtëse për biberonat rrens.

  • Falë dorezës fleksibël ju lejon ta vendosni në karrocën e bebit.
  • Kutia është e ndarë në dy, kështu që ju mund të vendosni 2 biberona veçmas njëri-tjetrin për të siguruar pastërtinë dhe sterilitetin e secilit.

-

Shiko edhe