Suavinex Round Latex Teat 0 Months +

Suavinex Round Latex Teat 0 Months +

Lekë 580.00
Title:  
Biberon.

-

Suavinex Round Latex Teat 0 Months + me grykë të rrumbullakët, ideale për ditët e para të të porsalindurit.

  • Valvulat antikolike në bazë parandalojnë sikletet të tilla si lemza dhe dhimbje barku të shkaktuara nga gëlltitja e ajrit.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.
  • Projektuar posaçërisht për përdorim me shishe Suavinex me qafë të gjerë.

-

Shiko edhe