Suavinex Round Soother Clip 0 Months +

Lekë 600.00
Title:  
Varëse për biberonin rrens.

-

Suavinex Round Soother Clip 0 Months + bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke e parandaluar atë të bjerë në dysheme, të ndotet ose të humbasë.

  • Kapësja e tij, e cila fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Shumë i përshtatshëm dhe praktik.

-

Shiko edhe