Suavinex Silicone Basic Soother 0 Months +

Suavinex Silicone Basic Soother 0 Months +

Lekë 650.00
Title:  
Biberon rrens për bebe që nga lindja.

-

Suavinex Silicone Basic Soother 0 Months + është biberon rrens(cuco) nga Suavinex, e përshtatshme për bebe nga 0 muajsh.

  • Ka një dizajn ergonomik, i cili imiton gjirin e nënës.
  • Forma e tij e sheshtë dhe simetrike zvogëlon presionin në qiellzën e bebes.
  • Materiali Silikon.
  • Nuk përmban BPA.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.-

Shiko edhe