Suavinex Slow Flow with Anatomical Teat 0-6 Months

Suavinex Slow Flow with Anatomical Teat 0-6 Months

Lekë 1,400.00
Title:  
Biberon për bebe nga 0-6 muajsh.

120 ml

Suavinex Slow Flow with Anatomical Teat 0-6 Months është një biberon i përshtatshëm për fëmijë nga mosha 0-6 muajshe.

  • Qafa e saj e gjerë e bën më të lehtë për prindërit që të përgatisin një ushqim dhe ta pastrojnë atë.
  • Forma ergonomike e shishes e bën atë më të sigurt dhe më të lehtë për tu kapur.
  • Ajo vjen me një majë anatomike që imiton formën e mamels së nënës gjatë thithjes dhe valvulave anti-kolike për të parandaluar sikletin e shkaktuar nga lemza dhe era.
  • Rrjedhje e ulët (S), për qumësht, lëng dhe ushqim shumë të lëngshëm për fëmijë.
  • Kapacietet deri në 120 ML.

Para çdo përdorimi sterilizoni biberonin duke i mbajtur të githa pjesët e tij të zhytura 5 minuta në ujë të vluar.

Shiko edhe