Suavinex Slow Flow with Round Teat 0-6 Months * 120 ML

Suavinex Slow Flow with Round Teat 0-6 Months * 120 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Biberon qelq për bebe nga mosha 0-6 muajshe.

120 ml

Suavinex Slow Flow with Round Teat 0-6 Months është një biberon i përshtatshëm për fëmijë nga mosha 0-6 muajshe.

  • Qafa e saj e gjerë e bën më të lehtë për prindërit që të përgatisin një ushqim dhe ta pastrojnë atë.
  • Forma ergonomike e shishes e bën atë më të sigurt dhe më të lehtë për tu kapur.
  • Ajo vjen me një majë rrethore dhe valvula anti-kolike për të parandaluar sikletin e shkaktuar nga lemza dhe era.
  • Rrjedhje e ulët (S), për qumësht, lëng dhe ushqim shumë të lëngshëm për fëmijë.
  • Kapacietet deri në 120 ML.
  • Materiali qelq.

-

Shiko edhe