Suavinex Smoothie Silicone Pacifier 0-6 Months

Lekë 650.00
Title:  
Biberon rrens.

-

Suavinex Smoothie Silicone Pacifier 0-6 Months është një biberon rrens për fëmijë nga mosha 0-6 muajshe.

  • Sistemi i tij mbrojtës parandalon acarimin dhe fërkimin, për shkak të grumbullimit të pështymës në zonën delikate rreth gojës. Kanali i qarkullimit i ndërtuar në pjesën e poshtme të biberonit jo vetëm që lejon ajrin të qarkullojë midis tij dhe lëkurës, por gjithashtu ndihmon në nxjerrjen e pështymës së bllokuar.
  • Forma e saj ergonomike i përshtatet në mënyrë të përsosur fytyrës së foshnjës dhe siguron presion të saktë.
  • Ajo vjen me një majë anatomike, që imiton mamelat gjirit të nënës gjatë thithjes, duke iu përshtatur në mënyrë të përkryer qiellzës së gojës së foshnjës.
  • Miratuar nga Shoqëria Spanjolle e Stomatologjisë Pediatrike.

-

Shiko edhe