Suavinex Special Occasion Soother Clip 0 Months +

Lekë 900.00
Title:  
Kapëse biberoni.

-

Suavinex Special Occasion Soother Clip 0 Months + është një aksesor i këndshëm për fëmijën tuaj.

  • Bën të mundur lidhjen e biberonit rrens me rrobat e foshnjës, duke parandaluar që ajo të bjerë në dysheme dhe të ndotet ose të humbasë.
  • Klipi, i cili fiksohet në rrobat e foshnjës, ka një unazë për ta ngjitur në biberon.
  • Aksesori më i përshtatshëm dhe praktik, por ekskluziv për fëmijën tuaj.

-

Shiko edhe