Suavinex Third Bottle * 360 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Shishe për fëmijë.

360 ml

Suavinex Third Bottle ndihmon fëmijët në kalimin e konsumit të pijeve nga shishe në gotë.

  • Me një dizajn ergonomik, këto shishe janë të dizenjuara për duar të vogla dhe janë të lehta për tu mbajtur dhe përdorur nga bebet.
  • E disponueshme në ngjyrë rozë dhe blu.
  • Materiali: Silikon.
  • Kapacitetit 360 ml.

-

Shiko edhe