Suavinex Toddler Feeding Set 6 Months +

Lekë 4,800.00
Ngjyra:  

Suavinex Toddler Feeding Set 6 Months + është dizenjuar për ta bërë më të lehtë dhe argëtues ushqimin e bebeve tuaja.

Përbën një ndihmë shumë të madhe gjatë kohës që fëmija stimulohet të ushqehet në mënyrë të pavarur.

Përmban:

  • Pjata të llojeve të ndryshme:
  • Lugë;
  • Gotë me doreza.
I përshtatshëm për fëmijë nga mosha 6 muajshe.

-

Shiko edhe