Suavinex Vacuum Flask for Liquids * 500 ML

Suavinex Vacuum Flask for Liquids * 500 ML

Lekë 3,700.00
Title:  
Termus për ushqimet e lëngshme të fëmijëve.

500 ml

Suavinex Vacuum Flask for Liquids * 500 ML, me kapacitet 500 ml, ju lejon të mbani pije të nxehta dhe të ftohta duke ruajtur temperaturën e tyre për disa orë.

  • Shumë i dobishëm për ta marrë ushqimin e fëmijës tuaj me vete jashtë shtëpisë ose për të përgatitur ushqimet e natës, për të shmangur përgatitjen në mes të natës;
  • 100% çelik inox - Shtresa e tij unike e brendshme lejon që temperatura të mos transmetohet në pjesën e jashtme të shishes, duke lejuar një kapje të rehatshme dhe të lehtë;
  • Vula hermetike - Mbyllja hermetike siguron siguri dhe higjenë në transport.
  • Nuk ruan shije apo aroma ushqimesh.

-

Shiko edhe