Suavinex Weaning Spoon 4 months + * 2

Lekë 700.00
Title:  
Lugë për ushqim për bebe.

2 copë

Suavinex Weaning Spoon 4 months + janë lugë të përshtatshme për ushqimet dhe puretë e fëmijëve nga mosha 4 muajshe.

  • Këto lugë, me formën e tyre ergonomike, janë shumë të dobishme gjatë fazës së shkëputjes nga qumështi i gjirit.
  • Madhësia e dorezës dhe forma e saj e rrumbullakosur dhe e lakuar i bëjnë ato të sigurta dhe të lehta për t'u përdorur nga foshnja dhe nëna, dhe ato janë të lehta për t'u mbajtur nëse foshnja ushqehet vetë.
  • E disponueshme në ngjyrë rozë, blu dhe jeshile.

-

Shiko edhe