Suavinex Zero Zero Anti Colic Bottle

Lekë 2,000.00
Madhësia:  
Shishe për fëmijë me efekt anti-kolika.

180 ml, 270 ml

Suavinex Zero Zero Anti Colic Bottle është një shishe për fëmijë, që punon në të njëjtën mënyrë si gjëndrat e qumështit. 

  • Sistemi i tij bën të mundur, që flluskat të zhduken në mënyrë që të mos gëlltitet ajri, duke ndihmuar kështu në zvogëlimin e dhimbjeve të barkut.
  • Forma, gjatësia dhe ndjenja e materialit të butë silikoni imitojnë mamelat e gjirit të nënës.
  • E disponueshme në dy madhësi: 180 dhe 270 ml.

-

Shiko edhe