Tantum Verde Pastiglie * 20

Lekë 488.00
Shija:  
Karamele qetësuese të irritimeve të fytit.

20 tableta të përtypshme

Tantum Verde Pastiglie janë karamele me shije të ndryshme dhe përmbajtje Benzidaminë, me veti antiinflamatore që lehtësojnë dhimbjet dhe inflamcionet e kavitetit oro-faringeal.

I përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë nga mosha 6 vjeçare.

Gjendet në 2 shije të ndryshme : Limon dhe Mente.

Përdorimi:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç: Jo më shumë se 3 karamele në ditë.

Shiko edhe