Tonimer Lab Gel Nasale * 20 ML

Tonimer Lab Gel Nasale * 20 ML

Lekë 1,222.00
Title:  
Xhel qetësues dhe rigjenerues i mukozës së hundës.

20 ml

Tonimer Lab Gel Nasale është një ilaç natyral që shfrytëzon përfitimet e përbërësve aktivë me origjinë detare për të siguruar mirëqenien e mukozës së hundës.
Rekomandohet për hidratimin e mukozave të hundës, veçanërisht gjatë ftohjes. Formula e tij përdor përbërës aktivë natyralë nga Ujërat Detare dhe është veçanërisht efektive për mirëqenien e mukozave.
Me përbërës aktivë të Ujit të Detit që përdoret direkt në hundë për të siguruar një veprim zbutës, hidratues dhe zbutës në membranën e hundës.

Xheli:

  • Është i pasur me përbërës aktivë me origjinë detare;
  • Është veçanërisht i dobishëm gjatë ftohjeve që shkaktojnë tharje të mukozës;
  • Për të hidratuar mukozën në rast të tharjes së hundës në ambiente me ajër të kondicionuar ose në prani të pluhurit të tepërt.

Aplikojeni në secilën zgavër të hundës, sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe