Tonimer Lab Hypertonic * 18

Tonimer Lab Hypertonic * 18

Lekë 949.00
Title:  
Solucion hipertonik për zhbllokimin e hundës së zënë.

18 flakone

Tonimer Lab Hypertonic është një solucion steril Hipertonik i Ujit të Detit, me një veprim dekongestant në mukozën e hundës.

  • Veçanërisht i përshtatshëm për pastrimin e zgavrave të hundës të foshnjave dhe fëmijëve gjatë ftohjes dhe për dekongjestionin e mukozave në fazat akute të rinitit alergjik, sinusitit dhe rinosinuzitit.

Udhëzime për përdorim:

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç: 1 flakon me një dozë për çdo seancë 2 herë në ditë.
  • Fëmijët ndërmjet 2 dhe 6 vjeç: gjysma e përmbajtjes së 1 flakoni me dozë të vetme për çdo seancë 2 herë në ditë.

Shtoni një solucion fiziologjik në proporcion 1:1. Solucioni duhet të administrohet përmes pajisjeve për terapinë me nebulizator.


Shiko edhe