Trudi Pannolini 4 Maxi 7-18 kg * 18

Trudi Pannolini 4 Maxi 7-18 kg * 18

Lekë 820.00
Title:  
Pelena per bebe.

Pelenat Trudi 4 për bebat në peshën 7-18 kilogram.
Përbëhen nga material përthithës për një lëkurë të thatë dhe të freskët.
Panolina ka kanale ajrimi të cilat i japin fymëmarrje lëkurës së bebes suaj.
Mbyllje elastike nga të dyja anët. Konstrukt anatomik i përshtatshëm me çdo trup, duke i dhënë lirshmëri bebes kur lëviz.
Material i butë pambuku jashtë dhe brenda.

Shiko edhe