TwoBee RefluxAid * 24

TwoBee RefluxAid * 24

Lekë 2,800.00
Title:  
Ekstrakte bimore, që përdoren për të reduktuar simptomat e lidhura me sëmundjen e refluksit gastrik dhe ezofagitin.

24 bustina

TwoBee RefluxAid me ekstrakte bimore që përdoret për të reduktuar simptomat e lidhura me sëmundjen e refluksit gastrik dhe ezofagitin. Përmban bustina likuide që mund të gëlltiten direkt në gojë.
Redukton ndjesinë e djegies (refluksi gastroezofageal), vështirësi në gëlltitje (disfagi), gëlltitjen e dhimbshme, kollën dhe ngjirjen e zërit.

Indikohet në:
Trajtimin e simptomave:

  • të sëmundjes ezofagitit.
  • së refluksit gastroezofageal.

Lexojeni fletëudhëzuesin ose këshillohuni me doktorin tuaj përpara përdorimit.
  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Rekomandohet të merrni 1-2 bustina pas vakteve dhe para gjumit ose sipas këshillës së mjekut.
  • Fëmijët nën 12 vjeç: Rekomandohet të merrni gjysmën e dozës ose sipas këshillës së mjekut.

Shiko edhe