Uriage Age Protect Multi-Action Cream SPF 30 * 40 ML

Uriage Age Protect Multi-Action Cream SPF 30 * 40 ML

Lekë 4,450.00
Title:  
Krem ​​delikat, i cili vepron në shenjat e plakjes dhe kundër agresioneve të jashtme të përditshme që dëmtojnë lëkurën.

40 ml

Uriage Age Protect Multi-Action Cream SPF 30, krem ​delikat, i cili vepron kundër shenjave të plakjes dhe kundër agresioneve të jashtme të përditshme që dëmtojnë lëkurën: drita blu, rrezet UV, ndotja, stresi, lodhja.

Parandalon dhe korrigjon shenjat e plakjes

  • Zvogëlon shfaqjen e vijave të imëta dhe rrudhave, lufton humbjen e qëndrueshmërisë së lëkurës, ndihmon në parandalimin e njollave të errëta dhe rikthen gjallërinë dhe shkëlqimin e saj.

Mbron lëkurën

  • Lëkura është e mbrojtur nga ndotja dhe efektet e dëmshme si drita blu, falë filtrave të patentuar BLB dhe UV dhe SPF 30.

Hidraton lëkurën

  • Pasuruar me Glicerinë dhe Ujë Termal Uriage për lëkurë të zhdërvjellët dhe të hidratuar.


  • Aplikojeni në mëngjes në lëkurë të pastër dhe të thatë. 
  • Shmangni kontaktin me sytë. 
  • Nuk është i përshtatshëm për gratë shtatzëna. 
  • Në rast ndjesi shpimi shpëlajeni kremin nga lëkura.


Shiko edhe