Uriage Age Protect Multi Action Fluide SPF 30 * 40 ML

Uriage Age Protect Multi Action Fluide SPF 30 * 40 ML

Lekë 4,450.00
Title:  
Fluid i lehtë, i cili vepron si në shenjat e plakjes ashtu edhe në agresionet e përditshëm që dëmtojnë lëkurën.

40 ml

Uriage Age Protect Multi Action Fluide SPF 30 vepron kundër shenjave të plakjes ashtu edhe në agresionet e përditshëm që dëmtojnë lëkurën: drita blu, rrezet UV, ndotja, stresi, lodhja.

I pasuruar me mbrojtje UV SPF30 dhe përbërës aktivë astringjent, lëkura mbrohet dhe madhësia e poreve ngushtohet, duke e lënë lëkurën krejtësisht të butë.

Parandalon dhe korrigjon shenjat e plakjes

  • Zvogëlon shfaqjen e vijave të imëta dhe rrudhave, ndihmon në parandalimin e njollave të errëta dhe rikthen gjallërinë dhe shkëlqimin e lëkurës.

Mbron lëkurën

  • Lëkura është e mbrojtur nga ndotja dhe efektet e dëmshme si drita blu ose UV  dhe filtrave UV SPF 30.

Ngushton poret

  • Përbërësit aktiv astringjent ofrojnë një efekt matifikues dhe një veprim të shtuar të ngushtimin e poreve.


  • Të aplikohet në mëngjes në fytyrë të pastër dhe të thatë. 
  • Shmangni kontaktin me sytë. 
  • Nuk është i përshtatshëm për gratë shtatzëna. 
  • Në rast ndjesi shpimi hiqeni kremin nga lëkura.


Shiko edhe