Uriage Age Protect Multi Action Intensive Serum * 30 ML

Lekë 4,800.00
Title:  
Ky serum vepron kundër shenjave të plakjes dhe kundër agresioneve të përditshme që dëmtojnë lëkurën.

30 ml

Uriage Age Protect Multi Action Intensive Serum vepron kundër shenjave të plakjes dhe kundër agresioneve të përditshme që dëmtojnë lëkurën si: drita blu, rrezet UV, ndotja, stresi, lodhja.

Parandalon dhe korrigjon shenjat e plakjes:

  • Zvogëlon shfaqjen e vijave të imta dhe rrudhave, lufton humbjen e qëndrueshmërisë dhe mungesën e shkëlqimit, ndihmon në parandalimin e njollave të errëta dhe rikthen vitalitetin dhe shkëlqimin e lëkurës.
  • Përbërësit shumë të koncentruar ndihmojn në rritjen e veprimit kundër plakjes.

Mbron lëkurën:

  • Lëkura mbrohet nga ndotja dhe efektet e dëmshme nga drita blu, falë BLB.


  • Të aplikohet në mëngjes dhe/ose në mbrëmje në lëkurën e pastruar plotësisht dhe të tharë. 
  • Shmangni kontaktin me sytë. 
  • Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë. 

Shiko edhe