Vitalis Premium Ribbed * 3

Vitalis Premium Ribbed * 3

Lekë 200.00
Title:  
Prezervativ.

3 copë

Vitalis Premium Ribbed është një prezervativ cilindrik i dizenjuar me strukturë të vijëzuar dhe me gomë prej lateksi. 

Siguron mbrojtje maksimale. 

Të gjithë prezervativët Vitalis janë të ëertifikuar dhe të testuar elektronikisht.

-

Shiko edhe