Vitalis Premium Sensation

Lekë 200.00
Sasia:  
Prezervativ.

3 copë, 12 copë.

Vitalis Premium Sensation është një prezervativ cilindrik i vijëzuar dhe me pika dhe i përbërë nga gomë lateksi. 

Ofron mbrotje maksimale dhe intesitet emocional. 

Kondomet Vitalis nuk janë të përbërë nga material toksik, janë të çertifikuar sipas CE dhe të testuar elektronikisht.

-

Shiko edhe